Veilig en kostenbesparend: CV ketel onderhoud

Storing in uw CV ketel heeft vervelende gevolgen en komt altijd op het verkeerde moment. Het is vanzelfsprekend dat u deze situatie dan ook zo veel mogelijk wilt vermijden. Gedegen onderhoud zal de levensduur van uw CV ketel met meerdere jaren verlengen. Daarbij zorgt het onderhouden van de ketel voor een verkleinde storingskans. Zo bent u langer verzekerd van een warm huis en warm water.

Eenmalig onderhoud aan uw CV ketel

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw CV ketel helemaal gecheckt, opnieuw ingeregeld en schoongemaakt. Zo verhoogt de monteur het rendement met ongeveer 10% en wordt de kans op koolmonoxide uitstoot verkleind. Uw centrale verwarming is na een onderhoudsbeurt weer als nieuw.

Hoewel eenmalig onderhoud de conditie van uw CV ketel absoluut zal verbeteren raden wij aan om periodiek een professional naar het systeem te laten kijken. Hiervoor kunt u een CV onderhoudscontract afsluiten bij één van de betrouwbare installatiebedrijven die is aangesloten bij CV service Spoed.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor eenmalig onderhoud aan uw CV ketel of wilt u meer weten over de voordelen van een onderhoudscontract? Bel dan naar 085 4320208. 24 uur per dag, 7 dagen in de week brengen we u in contact met een monteur bij u in de buurt.