Uw Remeha Avanta heeft storing

En u wilt dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost. Volgens ons is dat niet meer dan logisch. Zonder werkende ketel kunt u niet onder een warme douche stappen, is koken moeilijk en heeft u geen verwarming. De Avanta is de meest verkochte ketel in Nederland. Onze monteurs hielpen dan ook al vele klanten voor u aan een warm huis, na een Remeha Avanta storing.

Geeft uw Remeha Avanta een storing aan in het display? Dan kunt u proberen om deze zelf op te lossen. Soms is de ketel uitgeschakeld doordat ergens in het systeem de temperatuur te hoog is opgelopen. In dit geval treedt de ketel vanzelf weer in werking, zodra de temperatuur is gezakt. Check vervolgens op de manometer of de druk in de ketel tussen de 1,5 en 2 bar is. Als deze lager is, kan het zijn dat zich ergens in de leiding een lek bevindt. U kunt de druk opvoeren door de ketel bij te vullen. Ook kunt u de ketel resetten om de storing te verhelpen.

24/7 professionele ondersteuning

Blijft uw Remeha Avanta storing aangeven of zakt de druk in de ketel telkens opnieuw beneden peil? Dan doet u er goed aan om een professionele installateur te raadplegen via 085 4320208. Natuurlijk kunt u bij ons terecht met elke Remeha storing. Dus ook wanneer uw Remeha Calenta storing heeft belt u met CV service Spoed.