“Intergas Kompakt hr storing 5”. Wat nu?

Al jaren heeft u plezier van uw Intergas ketel. U zult er daarom niet vaak bij stilstaan, maar door het veelvuldige gebruik van het apparaat zijn storingen ons niet onbekend. De bij ons aangesloten monteurs zien bijvoorbeeld vaak een Intergas Kompakt hr ketel met storing 5 in het display. Storingscode nummer 5 geeft een vlamfout aan. Er kunnen meerdere oorzaken ten grondslag liggen aan deze storing en er zijn dus ook meerdere oplossingen mogelijk. Telefonisch of ter plaatse staan onze vakkundige installateurs u graag bij.

Altijd ondersteuning bij uw Intergas storing

CV service Spoed is een netwerk met landelijke dekking. Wij verzamelden vele ervaren CV specialisten onder één nummer. Waarom? Omdat het oplossen van een Intergas CV ketel storing volgens ons een spoedklus is. We helpen u graag zo snel mogelijk weer aan een warme woning en vinden het belangrijk dat u altijd de juiste prijs-kwaliteitsverhouding krijgt wanneer u hulp zoekt. Het is niet eenvoudig om uit het enorme aanbod van installatiebedrijven een betrouwbare professional te selecteren. Wij maakten daarom al een voorselectie voor u.

Heeft u een Intergas Kompakt hr ketel met storing type 5? Of een andere Intergas CV ketel storing? Bel dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week met 085 4320208. Wij brengen u meteen in contact met een gekwalificeerde vakman bij u in de buurt, zodat u er nog dezelfde dag weer warm bij zit.