Altijd direct geholpen bij Ferroli CV ketel storing

Ferroli levert al meer dan 50 jaar centrale verwarmingssystemen van hoge kwaliteit. Toch kan het voorkomen dat uw Ferroli CV ketel storing aangeeft. Doordat de ketel elke dag van het jaar aan staat is het niet verwonderlijk dat het systeem eens in de zoveel tijd problemen geeft. Valt de storing buiten de garantieperiode van twee jaar, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het oplossen hiervan.

Ferroli CV ketel storing? De oplossing

Uw Ferroli ketel is uitgerust met een zelftestend en gecontroleerd elektronica systeem. In het geval van storing geeft het display daarom een knipperend storingssymbool en bijbehorende foutcode aan. Bij een vergrendelende storingscode kunt u het apparaat resetten om te kijken of deze hierdoor weer in werking treedt. Een blokkerende storing schakelt het systeem vanwege veiligheidsoverwegingen uit. Veelal is dit het gevolg van een temperatuuroverschrijding ergens in het systeem. Wanneer de temperatuur daalt springt de ketel vanzelf weer aan. Gebeurt dit niet en helpt het resetten van de ketel ook niet? Of komt u er zelf simpelweg niet uit? Dan staan de monteurs van CV service Spoed voor u klaar.

Bel bij een Ferroli CV ketel storing met 085 4320208. Er staat dan binnen enkele minuten een plaatselijke reparateur voor uw deur.