Heeft uw ketel van Atag storing?

Verwarmingsketels worden steeds geavanceerder, efficiënter en energiezuiniger. Doorlopende technische ontwikkeling zorgt ervoor dat er steeds meer mogelijk is. Meer en meer woningen zijn inmiddels voorzien van een combiketel die niet alleen verwarmt, maar ondertussen met restwarmte energie opwekt. De complexe CV systemen van vandaag de dag krijgen alle ooit eens te maken met storing. Het gevolg? U beschikt niet langer over verwarming en warm water. Afgezien van een klein aantal oplossingen dat u eenvoudig zelf zou kunnen proberen, raden wij u aan om een professionele installateur in de arm te nemen als uw Atag ketel storing heeft.

Altijd een oplossing voor uw Atag storing

Wanneer uw Atag ketel storing aangeeft adviseren wij de stroom-, water- en gastoevoer te controleren. Als deze alle juist zijn aangesloten, kunt u proberen om de ketel te resetten. Is de foutmelding na de reset verdwenen uit het display? Dan beschikt u als het goed is weer over warm water. Blijft de foutmelding terugkomen, schakelt de ketel zichzelf telkens uit of zakt de waterdruk meer dan eens onder de 1,5 bar? Schakel dan hulp in.

U wilt graag direct geholpen worden als uw ketel van Atag storing heeft. Ons netwerk verzamelt daarom vele gekwalificeerde installateurs onder één nummer. 24/7 staat er een betrouwbaar bedrijf bij u in de buurt klaar. Het enige wat u moet doen? Bel 085 4320208.