Agpo ketel geeft storing. Wat nu?

Er komt geen warm water meer uit de kraan en uw verwarming werkt niet meer naar behoren. Een Agpo ketel storing heeft vervelende gevolgen, waar u het liefst zo snel mogelijk vanaf wilt. Toch is het niet altijd eenvoudig om CV problemen op te lossen. Veelvoorkomend zijn storingen die worden veroorzaakt door foute afstelling van de water- of gasdruk in de ketel. Ook treffen onze monteurs in veel woningen lekkages aan die ervoor zorgen dat de waterdruk telkens beneden peil zakt. Toch is de aanleiding voor de storingsmelding niet altijd zo duidelijk.

De oplossing voor uw Agpo ketel storing

Lukt het niet om uw Agpo CV ketel storing zelf op te lossen? Neem dan contact op met een ervaren installatiemonteur. Deze zal u vragen welke stappen u al genomen heeft en wat het effect hiervan is geweest. Soms kan de monteur de storing met u oplossen door telefonisch advies te geven naar aanleiding van de storingscode in het display van uw ketel. Zo weten we bijvoorbeeld dat de oplossing voor een Agpo ketel storing a1 veelal ligt in het vervangen van een onderdeel dat verantwoordelijk is voor de vlam. Voor alleen het resetten van de ketel hoeft de monteur niet altijd langs te komen.

Heeft u wel met spoed hulp ter plaatse nodig voor het oplossen van uw Agpo ketel storing? Schakel dan een vakkundige installateur bij u in de buurt in via 085 4320208.