Centrale verwarming onderhouden in uw regio

Storing in uw CV ketel heeft vervelende gevolgen en komt altijd op het verkeerde moment. Het is vanzelfsprekend dat u deze situatie dan ook zo veel mogelijk wilt vermijden. Gedegen onderhoud zal de levensduur van uw CV ketel met meerdere jaren verlengen. Daarbij zorgt het onderhouden van de ketel voor een verkleinde kans op storing of defecten. Zo bent u langer verzekerd van een warm huis en warm water.

Eenmalig onderhoud aan uw CV ketel

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw CV ketel helemaal gecheckt, opnieuw ingeregeld en schoongemaakt. Onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw verwarming blijft werken, maar vooral dat deze goed én zuinig werkt. Een CV monteur kan uw rendement in sommige gevallen met wel 10% verhogen. Dit scheelt u flink in stookkosten. Ook de kans op uitstoot van koolmonoxide wordt flink verkleind. Na een CV onderhoudsbeurt zit u er voorlopig weer warmpjes en veilig bij.

Periodiek onderhoud

Hoewel eenmalig onderhoud de conditie van uw CV ketel absoluut zal verbeteren raden wij aan om periodiek een professional naar het systeem te laten kijken. Wanneer u jaarlijks onderhoud aan uw CV ketel laat uitvoeren geniet u langer van uw kostbare investering. Voor het afsluiten van een CV onderhoudscontract kunt u terecht bij één van de betrouwbare installatiebedrijven uit uw regio die is aangesloten bij CV service Spoed.

CV onderhoudscontract

Een CV onderhoudscontract heeft vele voordelen en betaalt zich meestal gemakkelijk terug in bespaarde reparatiekosten en lagere stookkosten. Wanneer er toch iets misgaat bent u bovendien verzekerd van snelle hulp bij storing. Dit kost u in de meeste gevallen niets extra.

Daarnaast zal de CV monteur jaarlijks, of twee keer per jaar uw ketel controleren en schoonmaken. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt het systeem indien nodig ook opnieuw afgesteld om het zo zuinig mogelijk te laten functioneren. Met een onderhoudscontract stookt u dus milieubewust en geniet u van hoger rendement.

Daarbij zal er één of twee keer per jaar een monteur bij u op de stoep staan om uw ketel na te kijken en schoon te maken. Tijdens deze onderhoudsbeurten wordt het systeem optimaal ingeregeld, zodat u tot ongeveer 10% kunt besparen op stookkosten. Een goed onderhouden CV ketel heeft een hoger rendement en dus is het afsluiten van een onderhoudscontract ook een milieubewuste keuze. Ten slotte is het vanuit veiligheidsoogpunt verstandig om uw ketel periodiek te laten nakijken. De kans op koolmonoxide uitstoot is namelijk veel groter bij een vieze, dan een schone ketel.

CV laten onderhouden

Direct een vakman inschakelen voor eenmalig onderhoud aan uw CV ketel, of een onderhoudscontract afsluiten? Via CV Service Spoed komt u gemakkelijk in contact met professionele CV monteurs in uw regio. Door te kiezen voor een bedrijf in de buurt bent u bij storing razendsnel geholpen. Het werkt als volgt:

  1. Bel 085 4320208 (24/7 bereikbaar)
  2. Geef uw postcode door
  3. Maak een afspraak om uw CV ketel te laten nakijken