Lekkage in uw vloerverwarming?

Uw kamer wordt niet meer warm en de druk in de leidingen zakt telkens opnieuw beneden peil. De kans is groot dat er een lekkage in uw vloerverwarming zit. Maar hoe komt u erachter waar het precieze probleem zich bevindt? U zou natuurlijk zelf kunnen proberen om de locatie van het lek te achterhalen, maar waar moet u dan beginnen? Wij raden aan om bij lekkage in uw vloerverwarming een professionele installateur in te schakelen. Deze heeft het materieel, de kennis en de ervaring om het lek snel te vinden en te dichten.

De lekkage in uw vloerverwarming direct opgelost

Via CV service Spoed schakelt u bij lekkage in uw vloerverwarming direct een ervaren monteur in. Ons landelijke netwerk is gericht op spoedklussen en dus staan er dag en nacht meerdere monteurs voor u klaar. Zo is er altijd iemand bij u in de buurt beschikbaar en kunt u – wanneer dat nodig is – binnen enkele minuten uw vakman begroeten. U bent verzekerd van gedegen kwaliteit, omdat er alleen bedrijven met meerdere jaren ervaring bij ons zijn aangesloten.

Vermoedt u een lekkage in uw vloerverwarming? Bel dan meteen 085 4320208. Natuurlijk kan dat ook ’s nachts en in het weekend. Want we willen het probleem niet alleen verhelpen, ook proberen we altijd om grotere schade te voorkomen.