Uw lekkende verwarming vandaag gerepareerd

U zit er graag warm en droog bij. Maar wanneer u te maken krijgt met een lekkende verwarming is dit niet mogelijk. Water dat uit uw verwarming lekt kan grote schade aan uw interieur veroorzaken. Het is daarom belangrijk dat u zo snel mogelijk geholpen wordt door een erkende monteur. CV service Spoed is een netwerk van vakbekwame CV specialisten die de lekkage in uw verwarming nog dezelfde dag kunnen repareren.

Wat te doen bij een lekkende verwarming?

Wanneer u een lek in uw verwarming vermoedt, is het verstandig om deze eerst zelf na te kijken. U kunt eenvoudig de druk in uw CV checken op de manometer die is geïnstalleerd in de buurt van het vulpunt. In een goedwerkend systeem is de druk tussen de 1,5 en 2 bar. Is de druk in uw CV lager? Dan is de kans groot dat er ergen in het leidingenstelsel een lekkage zit. Een zichtbare lekkage wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door roest (vanwege een te dunne laag radiatorlak) of een ongelukje tijdens werkzaamheden in de kamer. Een onzichtbare lekkage kan vele oorzaken hebben en is moeilijker te lokaliseren en te repareren.

Een lekkende verwarming? Wij verbinden u dag en nacht door met een betrouwbare expert bij u in de buurt. Alle professionals zijn bij ons namelijk verzameld onder één nummer. Bel 085 4320208 voor snelle oplossing van uw CV problemen.