CV ketel lekt? Via 085 4320208 direct hulp

Een lekkende CV ketel zorgt niet alleen voor wateroverlast. Een CV ketel die lekt kost geld. U betaalt immers voor energie die u niet gebruikt. In veel gevallen zult u een lekkage pas in een laat stadium ontdekken. De ketel hangt in de meeste woningen op zolder en dus zijn het vaak de overige symptomen die u wijzen op de lekkage. Een CV ketel die lekt werkt namelijk niet meer op vol vermogen. De druk in de leidingen daalt en u zult merken dat het water met mindere kracht uit de kranen en douche stroomt. Gaat u kijken bij de ketel, dan is het in dit geval goed mogelijk dat u water ziet lekken uit het apparaat.

Uw CV lekt water. Wat nu?

Omdat een lekkende CV ketel zorgt voor een koude douche en een slecht werkende verwarming, is het belangrijk om de problemen snel te laten oplossen. Wij raden u aan om hiervoor altijd een gerenommeerde monteur in de arm te nemen. Een CV stelsel is een complex en kwetsbaar geheel. Gaat u zelf aan de slag, dan is de kans groot dat u de schade groter maakt.

Via CV service Spoed zijn vele professionals verzameld onder één nummer. Bel daarom 085 4320208 wanneer uw CV ketel lekt. Wij verbinden u vervolgens door met een vakman bij u in de buurt.